Globus de la Cerdanya

El Vol en Globus

Travessa de La Cerdanya

Muntatge

Ens trobem a l’Aeròdrom de La Cerdanya, on fem un cafè de bon dia tots junts i ens preparem per al muntatge del globus.
El muntatge dura mitja hora aproximadament, i és un bon moment per participar, fer fotografies i preguntar a l’equip de vol curiositats i dubtes sobre el funcionament dels globus.

El Vol en Globus

Un cop enllestits tots els preparatius, comença el vol.
On aterrarem? Gaudim del plaer de no saber-ho. El globus no té timó: el pilot decideix en cada moment quina alçada vol prendre per buscar diferents corrents d’aire que el desplacin cap a un indret o un altre. Cada dia és una nova experiència i cada vol és diferent.
S’acostumen a assolir alçades de fins a 2500 o 3000 m sobre el nivell de mar, que a La Cerdanya equivalen a uns 1500 m sobre el nivell de terra. L’espectacular paisatge de la vall queda al descobert sota els nostres peus en un entorn de pau i tranquil·litat. A partir de l’hora de vol, el pilot comença a buscar un lloc per aterrar. El vol sencer acostuma a durar entre una hora i hora i mitja. En resum: l’aventura està servida.
globospi.com-elvolenglobus2
La recollida

Quan comença el vol ens segueix el 4×4, amb el que el pilot manté comunicació per ràdio per informar-lo de la seva posició i de les seves intencions.
Quan aterrem, recollim el globus entre tots i brindem amb cava per celebrar l’aventura.

IMG_2654L’esmorzar

Finalment, anem tots plegats a esmorzar al restaurant de l’Aeròdrom. És un bon moment per a que els passatgers encuriosits preguntin relaxadament i aprenguin sobre globus i el món de l’aerostació en general, intercanviem dades per les fotos del vol i el diploma de vol.

————————————–
Info & Preus & Reserves

El vol té una durada aproximada d’entre una hora i 1h i 1/2. El conjunt de l’activitat, d’unes 4 hores. Els vols són sempre a primera hora del matí, sobre les 8:00 h.

Preu d’adult: 140 €/persona
Preu infant (fins a 12 anys): 65 €/persona
Preu de l’esmorzar (opcional): 10 €/persona
Preu de grup: demanar pressupost personalitzat.

Es pot fer la reserva online, per telèfon, per e-mail, o bé demanant-la mitjançant el formulari de contacte.

Per fer la reserva s’ha d’indicar nom i telèfon de contacte, informar del dia o dies que es vol volar i del nombre de persones.

El pagament es pot fer mitjançant la reserva online, per transferència bancària o en efectiu el mateix dia del vol.