Globus de la Cerdanya

Preguntes Freqüents

Preguntes Freqüents

Es pot volar tot l’any?

Sí. Totes les estacions de l’any són igualment bones per volar. Cada estació té el seu encant. Us recomanem escollir la que us agradi més a vosaltres en funció del paissatge.

…i no fa molt fred a l’hivern al globus?

No. El globus es mou en la mateixa direcció i velocitat que el fluxe de vent en el que es troba. Simplement s’ha d’anar adequadament vestit segons l’època de l’any i amb un bon calçat.

Per què volem sempre a primera hora del matí?

Perquè és el moment en el que hi ha més estabilitat atmosfèrica, element imprescindible per a la seguretat en els vols en globus.

Com s’arriba a l’Aeròdrom?

S’hi arriba cómodament des del poble d’Alp. Per arribar, no cal entrar al poble. Des de l’encreuament del poble amb la carretera E-9, en surt un caminet en direcció a l’Aeròdrom. Clica aquí per veure la ubicació.

Dormo en un hotel de La Cerdanya, però no tinc cotxe per arribar a l’Aeròdrom. Com ho faig?

No et preocupis, nosaltres et venim a buscar.

Què passa si degut al mal temps no podem volar?

Dos dies abans del vol en globus ens posarem en contacte amb tu per confirmar-te que la previsió meteorològica és adequada. A La Cerdanya es pot volar gairebé tots els dies de l’any, però la seguretat està per davant de tot. Si el dia no és adequat per realitzar el vol en globus en bones condicions, el pilot ajornarà el vol. Evidentment, el fet de que s’anul·li un vol no suposa cap cost pel client.

Com es fa el pagament?

El pagament es pot fer mitjançant la reserva online, per transferència bancària o en efectiu el mateix dia del vol.